Kunstroute 2017

De werkgroep Kunstroute Zundert, onderdeel van het Beeldend Centrum Zundert, organiseert op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017 de Kunstroute. 

Nieuw dit jaar is dat er een werkstuk gemaakt kan worden n.a.v. een centraal thema. Alle werkstukken die gemaakt worden n.a.v. dit centrale thema worden geëxposeerd in de grote zaal van “Bij Ons”, te Zundert. De werkgroep Kunstroute Zundert ziet in het centrale thema een nieuwe uitdaging maar stelt het niet als een verplichting. Het centrale thema dit jaar is: Groei.

In de grote zaal “Bij Ons” het voormalig Cultuur Centrum te Zundert is er, vanwege de centrale expositie, minder ruimte dan gebruikelijk om te exposeren voor individuele deelnemers, maar het blijft wel het startpunt en de locatie om informatie over te route te verkrijgen.

Meer weten? Klik hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *